Home > Spuitgieten van kleine onderdelen

Spuitgieten van kleine onderdelen door CKV

 

 

Bent u op zoek naar een professionele partij die kleine producten van kunststof kan vervaardigen? Kies voor spuitgietbedrijf CKV Plastics! Wij zijn gespecialiseerd in het spuitgieten van uiteenlopende materialen en vormen, waaronder zeer kleine onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen voor vending machines en huishoudelijke apparaten, tandwieltjes, haakjes, moeren, grijpertjes en meer.

 

 

Kleine onderdelen vereisen precisie

Kleine onderdelen – ook wel miniatuur onderdelen genoemd – vereisen precisie. Een afwijking van 0,05 millimeter maakt al verschil en kan betekenen dat een product afgekeurd wordt en niet gebruikt kan worden. CKV Plastics heeft veel ervaring met het spuitgieten van zeer kleine onderdelen, vervaardigd van vrijwel alle thermoplasten. Onze machines werken uiterst nauwkeurig, net als onze medewerkers. Zo kunnen wij producten spuitgieten vanaf 0,5 gram gewicht, 2 millimeter grootte en met een tolerantie van 0,05 millimeter.

Hoogwaardige kunststof producten van CKV Plastics

CKV Plastics heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van uiteenlopende kunststoffen. Hoe moeilijk of ingewikkeld een bepaald product ook lijkt, met kunststof spuitgieten zijn bijna alle producten te maken. Met spuitgietmachines van gerenommeerde merken vervaardigen wij hoogwaardige kunststof producten voor de meest uiteenlopende branches en toepassingen. Wij hebben vooral veel kennis en ervaring met de verwerking van grote én kleine producten van het materiaal TPE (thermoplastic elastomer). Ook hebben wij speciale kennis van het spuitgieten van kunststof shipping caps en plastic beschermdoppen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het spuitgieten van zeer kleine onderdelen? Of wilt u weten wat CKV Plastics voor u kan betekenen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs! Zij voorzien u van meer informatie over kunststof spuitgieten, de toepassingen en de mogelijkheden. Naast het spuitgieten van kleine onderdelen kunnen wij kleine series voor u verwerken. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

 

 

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.