Spuitgiet toepassingen

Specialist in spuitgiet toepassingen

 

CKV Plastics maakt kunststof producten voor vrijwel alle branches. Wij leveren u hierbij uiteenlopende kunststof producten: van sleutelhangers tot metaalvervangende producten, waterkoppelingen, behuizingen voor verlichting en stoelpootjes! Wij zijn specialist in het spuitgieten van kunststof beschermdoppen en plastic shipping caps. Bekijk hieronder enkele branches die spuitgietbedrijf CKV Plastics bedient.

Neem contact op

Vragen of meer weten?

Automotive

In de automotive heeft CKV Plastics zich toegelegd op A/C (airconditioning) en slangenassemblage. Wij zijn sinds jaar en dag specialist in het spuitgieten van kunststof beschermdoppen en shipping caps (voornamelijk TIER2). Deze beschermen aircoleidingen tegen lucht en vuil.

Verpakkings­industrie

Alles is mogelijk in de wereld van verpakken. Van wikkelrollen tot lijstbescherming voor schilderijen: CKV Plastics produceert uiteenlopende verpakkingsmaterialen in een schone werkomgeving!

Bouw

Voor de bouwbranche maken wij uiteenlopende kunststof producten: van deurlagers tot rubberen antislip-trapdoppen en meer. Een mooi project is bijvoorbeeld een ophoogsysteem voor daktegels.

Tuinbouw

De tuinbouw is vanaf het begin af aan de drijvende kracht geweest waardoor CKV Plastics kon groeien. Inmiddels maken we allerlei soorten producten voor onder andere kwekerijen en machinebouwers.

Interieur­bouw

Aan de inrichting van zakelijke panden en winkels worden hoge eisen gesteld. Wij hebben diverse hoogwaardige onderdelen voor winkels in productie.

Apparaten­industrie

Van tandwieltjes tot muntgeleiding: koffieautomaten en vending machines bestaan uit honderden onderdelen. CKV Plastics produceert deze kleine onderdelen die vrijwel nooit zichtbaar zijn, maar wel degelijk van belang zijn.

Verlichtings­industrie

CKV Plastics maakt verscheidene kleine onderdelen voor de verlichtingsindustrie, zoals behuizingen, onderdelen voor designlampen en afdekkapjes voor LED-strips.

Meubelindustrie

CKV Plastics heeft veel ervaring in het vervaardigen van stoelpootjes van voornamelijk TPE-materialen. De designmeubelen worden afgemonteerd met gestileerde dopjes om schade aan vloeren te voorkomen.

Olie en gas drilling

CKV Plastics werkt met specifieke eisen en materialen om deze veeleisende bedrijfstak te voorzien van hoogwaardige en specialistische producten die op maat zijn gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden