Home > Kwaliteit

Kwaliteit

Bij kunststof spuitgietbedrijf CKV Plastics hechten we veel waarde aan kwaliteit. Wij passen kwaliteit toe in al onze activiteiten en dit komt tot uiting in onze producten. Zo zetten we middelen op de meest efficiënte manier in en zijn onze processen vastgelegd in een gestructureerd kwaliteitsmanagementsysteem. 

Continu verbeteren

Daarnaast dragen onze medewerkers bij aan de kwaliteit van ons bedrijf: zij zijn de sleutel tot tevreden klanten! De kennis van onze medewerkers wordt voortdurend onderhouden met trainingen. Dit heeft geresulteerd in een optimaal bedrijfsproces, een professionele organisatie, een groeiend klantbestand en een ISO 9001-certificering!

Neem contact op

Vragen of meer weten?

ONZE CERTIFICERING

Wij voldoen aan de strengste richtlijnen

Bij CKV Plastics werken wij met de nieuwste en meest moderne machines, hoogwaardige grondstoffen en besteden wij aandacht aan het op peil houden van het kennisniveau van onze medewerkers. Met interne en externe trainingen zorgen we dat wij onszelf continu verbeteren. Bovendien werken wij met gerenommeerde certificeringen (ISO) en voeren wij periodiek audits uit. Zo voldoen wij aan de strengste richtlijnen!

Voorraadbeheer

Wanneer u projecten heeft met leveringen op regelmatige basis, kunnen wij uw voorraadbeheer overnemen. Wij nemen de producten op voorraad in ons magazijn, en leveren de gewenste hoeveelheid uit op het door u aangegeven tijdstip. Vraag ons naar de mogelijkheden.