Kunststof spuitgieten

 

 

 

Specialist in kunststof spuitgieten

Het spuitgieten van thermoplastische kunststoffen is een vak apart. Bij spuitgietbedrijf CKV Plastics hebben wij meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van grotere onderdelen en het spuitgieten van zeer kleine onderdelen. Van 0,5 tot 500 gram en met een sluitkracht van 250 tot 3.000 Kn: wij leveren producten in iedere vorm en in ieder formaat. Zo kunnen wij onder andere shipping caps en beschermdoppen vervaardigen, maar ook sleutelhangers, deurlagers, waterkoppelingen, behuizingen, verlichtingsonderdelen, clips én stoelpootjes .

Maatwerk spuitgieten dankzij de matrijs

Hoe moeilijk of ingewikkeld een bepaald product ook lijkt, met kunststof spuitgieten zijn bijna alle producten te maken. Dit komt doordat wij werken met matrijzen – gemaakt door ervaren matrijzenmakers die stuk voor stuk vakwerk afleveren. Dankzij de matrijs kunnen wij iedere vorm vervaardigen en leveren wij maatwerk in het kunststof spuitgieten.

Meer informatie over spuitgieten

Bekijk hieronder een overzicht van kunststof gespoten producten waar CKV Plastics veel ervaring in heeft. Wilt u meer informatie of wilt u uw producten laten spuitgieten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u meer informatie en kunnen ook de kosten aan u toelichten. De kosten van kunststof spuitgieten hangen namelijk af van verschillende factoren, zoals de productgroottes, het gebruikte materiaal, de matrijs en meer.

 

 

 

Neem contact op

Vragen of meer weten?

Sterk in TPE’s

Vanaf het prille begin van thermoplastische elastomeren – ook thermoplastisch rubber, TPE of TPR genoemd – spuitgieten wij TPE-materialen, en is de kennis van de verschillende materialen in huis. Van dopjes uit SBS en SEBS, TPV tot stoelpootjes uit TPEE: alles is mogelijk met deze flexibele materialen.

Specialist in beschermdoppen en shipping caps

Wij zijn uitgegroeid tot een zeer sterke partner voor de productie van kunststof beschermdoppen en plastic shipping caps voor klantspecifieke flenzen en koppelingen. Kapjes uit LDPE of TPE zorgen ervoor dat uw speciale toepassing afgesloten en vervoerd kan worden tegen de steeds belangrijker wordende klanteisen. Wij transformeren commodity grondstoffen als een LPDE en SBS tot precisieproducten.

Doorgewinterd in technische onderdelen

Technische onderdelen komen overal in voor, veelal klein en precies qua maatvoering en afwerking. Van tandwieltjes tot kogelknopjes: wij hebben jarenlange ervaring in het spuitgieten van technische onderdelen. In allerlei verschillende materialen, matrijsvoudigheden én verpakkingen. Alles is mogelijk.

 

De 5 C’s van CKV Plastics

Wat kunt u van CKV verwachten?

Bij CKV Plastics kunt u vertrouwen op kwaliteit. Wij passen kwaliteit toe in al onze activiteiten en dit komt tot uiting in onze producten. Om u kwaliteit te garanderen, werken wij met vijf speerpunten, Careful, Competent, Custom made, Caps en Control. Lees hier meer over onze speerpunten en de betekenis ervan!

Een goede matrijs aan de basis

De matrijs is het meest belangrijke en meest kostbare onderdeel van het spuitgietproces. Bij CKV Plastics werken we met ervaren matrijzenmakers die stuk voor stuk vakwerk afleveren. Deze kwaliteit vertaalt zich in perfecte producten, snellere cyclussen en minder onderhoudskosten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden

 

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.

Kwaliteits- denken

Van een efficiënt productieproces tot het leveren van goede producten: kwaliteit zit in alle facetten van ons bedrijf.

 

 

State-of-the-art machines

CKV Plastics werkt met de nieuwste machines die beschikken over uiteenlopende opties.

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen en persoonlijk contact is essentieel voor het laten slagen van uw project!