Home > De 5 C’s van CKV Plastics

De 5 C’s van CKV Plastics

onze speerpunten

Bij CKV Plastics werken we met zes speerpunten: Careful, Competent, Custom made, Caps en Control. Lees hier meer over onze speerpunten en de betekenis ervan!

Careful

In de maatvoering van kunststof producten maakt 0,01 millimeter al het verschil. Voor een stabiel productieproces gaan wij daarom zorgvuldig te werk! Daarnaast springen wij vertrouwelijk om met uw informatie, producten en relaties.

Competent

CKV Plastics is een professioneel bedrijf, onze medewerkers zijn deskundig en we werken met spuitgietmachines van gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen wij u hoogwaardige producten garanderen.

Custom made

Zelfs al onze build-to-print producten zijn maatwerk producten die volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Dit bereiken we enkel door nauw met u samen te werken.

Caps

Caps zijn een van de voornaamste producten van CKV Plastics. Wij ontwikkelen deze kunststof caps in zeer uiteenlopende soorten en maten en voor verschillende toepassingen!

Control

Kwaliteitscontroles en het continu verbeteren van onze processen zorgen voor een stabiel productieproces.

 

Specialist in beschermdoppen en shipping caps

We zijn uitgegroeid tot een zeer sterke partner voor de producitie van plastic beschermdoppen en kunststof caps voor klantspecifieke flenzen en koppelingen. Kapjes uit LDPE of TPE zorgen dat uw speciale toepassing afgesloten kan worden opgeslagen en vervoerd tegen de steeds belangrijker wordende klanteisen hierom trent. We transformeren commodity grondstoffen als een LPDE en SBS tot precisie producten.

Doorgewinterd in technische onderdelen

Technische onderdelen komen overal in voor, veelal klein en precies qua maatvoering en afwerking. Wij doen niet anders, van tandwieltjes tot kogelknopjes. In allerlei verschillende materialen, matrijsvoudigheden, en verpakkingen. Alles is mogelijk.

SECOND OPINION

Voldoet uw leveranciers productielijn nog steeds aan de meest state-of-the-art eisen?

Van ontwikkeling tot toepassing

CKV Plastics is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kunststofproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij úw partner voor de (her)ontwikkeling van uw product. Met de modernste spuitgietmachines vervaardigen wij deze producten voor uiteenlopende toepassingen én branches!

Product-
ontwikkeling

Van ontwerp tot
eindproduct

Een nieuw product komt in zes duidelijke stappen tot stand. In nauw overleg met u zorgen wij voor een eindproduct dat gereed is voor (massa)productie.

Kunststof
spuitgieten

Producten in alle
vormen en maten

Bij spuitgietbedrijf CKV Plastics hebben we meer dan dertig jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof producten in iedere vorm en ieder formaat, zoals kunststof beschermdoppen en plastic shipping caps.

Spuitgiet
toepassingen

Voor allerhande
branches

CKV Plastics is niet gebonden aan branches en industrieën. Wij kunnen vrijwel alle kunststof producten vervaardigen, ongeacht branche of sector!

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen. 

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER WETEN?

Neem contact op