Home > Over CKV Plastics

Over ons | CKV Plastics

Vertrouw op de ervaring van CKV Plastics

 

 

CKV Plastics heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van uiteenlopende kunststoffen. Met spuitgietmachines van gerenommeerde merken vervaardigen wij hoogwaardige kunststof producten voor onder ander de automotive, bouw, apparatenbranche en meubelindustrie! Wij zijn sterk in de ontwikkeling van kunststof beschermdoppen en caps. 

Neem contact op

Vragen of meer weten?

Van ontwikkeling tot toepassing

CKV Plastics is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kunststofproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij úw partner voor de (her)ontwikkeling van uw product. Met de modernste spuitgietmachines vervaardigen wij deze producten voor uiteenlopende toepassingen én branches!

Product-
ontwikkeling

Van ontwerp tot
eindproduct

Een nieuw product komt in zes duidelijke stappen tot stand. In nauw overleg met u zorgen wij voor een eindproduct dat gereed is voor (massa)productie.

Kunststof
spuitgieten

Producten in alle
vormen en maten

Bij spuitgietbedrijf CKV Plastics hebben we meer dan dertig jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof producten in iedere vorm en ieder formaat, zoals kunststof beschermdoppen en plastic shipping caps.

Spuitgiet
toepassingen

Voor allerhande
branches

CKV Plastics is niet gebonden aan branches en industrieën. Wij kunnen vrijwel alle kunststof producten vervaardigen, ongeacht branche of sector!

 

De 5 C’s van CKV Plastics

Wat kunt u van CKV verwachten?

Bij CKV Plastics kunt u vertrouwen op kwaliteit. Wij passen kwaliteit toe in al onze activiteiten en dit komt tot uiting in onze producten. Om u kwaliteit te garanderen, werken wij met vijf speerpunten, Careful, Competent, Custom made, Caps en Control. Lees hier meer over onze speerpunten en de betekenis ervan!

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Bekijk hier enkele hoogtepunten uit onze bestaansgeschiedenis.

De historie van CKV Plastics

1983

Ad en Cobie Castelijn starten achter hun huis Castelijn Kunststof Verwerking met één machine voor de productie van bloempotten. In 1986 verhuist het bedrijf naar een groter pand aan de Lange Hei.

1986

Er wordt een nieuwe hal met kantoorruimte aangebouwd, zodat Castelijn Kunststof Verwerking verder kan groeien.

1992

Automatisering focus.

1997

In 1997 wordt het bedrijf ISO-9002 gecertificeerd. Denkwijzen, werkwijzen en processen worden in de jaren daarna continu onder de loep genomen, zodat we tegemoetkomen aan de veeleisende vragen van opdrachtgevers en branches. 

2010

In 2010 wordt het familiebedrijf officieel overgenomen door Ron en Gabrielle Castelijn die de naam veranderen in CKV Plastics BV.

2015

CKV Plastics heeft het Master Sample Storage systeem geïmplementeerd

2017

Implementatie van Mitutoyo Measurlink

2018

Aanschaf van 3 nieuwe machines, wat het totaal brengt op 19 machines

2019

CKV Plastics is onderdeel geworden vand e HPI-Group