Spuitgieten van thermoplastische kunststoffen

Bent u op zoek naar een deskundige partner voor het spuitgieten van thermoplastische kunststoffen? Maak uw keuze voor CKV Plastics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kunststof spuitgieten. Wij hebben een rijke historie van ruim dertig jaar, waarin wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers kunststof producten hebben geproduceerd. Lees er hier meer over.

Producten in alle vormen en maten

CKV Plastics kan zeer diverse producten vervaardigen: van sleutelhangers, deurlagers en caps en beschermdoppen voor airco’s tot waterkoppelingen, behuizingen voor verlichting en stoelpootjes. Wij leveren alle vormen én maten, van 0,5 tot 500 gram en met een sluitkracht van 250 tot 3.000 Kn. De productie van de allerkleinste onderdelen vereist de nodige precisie. CKV Plastics heeft ervaring met het spuitgieten van zeer kleine onderdelen
 

Werkwijze van het kunststof spuitgieten

Bij CKS Plastics zijn wij specialist in het spuitgieten van kunststof shipping caps en plastic beschermdoppen. Wilt u deze of andere kunststof producten laten spuitgieten, dan werken wij hierbij veelal op een zelfde werkwijze. In zes duidelijke stappen komt uw kunststof product tot stand. Zo stellen wij allereerst de productwens vast, bijvoorbeeld met een build-to-print tekening. De productwens wordt beoordeeld en als deze haalbaar is, wordt er een prototype ontwikkeld. Het prototype wordt vervolgens getest, waarna het indien nodig wordt aangepast. Tot slot wordt de productiematrijs gebouwd, zodat de massaproductie van start kan gaan. 
 

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het spuitgieten van uw thermoplastische materialen? Neem contact op met de adviseurs van spuitgietbedrijf CKV Plastics. Zij hebben jarenlange ervaring in het proces van kunststof spuitgieten en zij kunnen u voorzien van aanvullende informatie. Indien gewenst kunnen onze adviseurs u ook voorzien van een offerte op maat: zo weer u wat de kosten van uw project zijn. 

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.