Specialist in thermoplastisch elastomeren

Bent u op zoek naar een partij die thermoplastisch kan elastomeren? Kies voor spuitgietbedrijf CKV Plastics! Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van kunststof producten. Wij doen dit voor uiteenlopende branches, zoals automotive, verpakkingsindustrie, bouw, tuinbouw, interieurbouw, apparatenindustrie, verlichtingsindustrie, meubelindustrie en de olie en gas drilling. 

Kunststoffen voor thermoplastisch elastomeren

CKV Plastics is een spuitgietbedrijf uit West-Brabant dat gespecialiseerd is in thermoplastisch elastomeren. Wij maken hierbij gebruik van uiteenlopende kunststof materialen, zoals PS (polystyrene), ABS (acrylonitrile butadiene styrene), PC (polycarbonate) en PP (polypropene). Bekijk hier een overzicht met alle veelvoorkomende kunststoffen. Wij kunnen met deze materialen diverse producten vervaardigen, zoals sleutelhangers, deurlagers, waterkoppelingen, behuizingen, verlichtingsonderdelen, clips en stoelpootjes. Wij zijn bovendien specialist in het spuitgieten van kunststof beschermdoppen en plastic shipping caps. Lees meer over de toepassingen.
 

CKV Plastics gebruikt hoogwaardige matrijzen

CKV Plastics kan al deze producten vervaardigen dankzij de matrijs. Een matrijs wordt in het spuitgietproces als mal gebruikt, zodat wij producten honderden tot duizenden keren opnieuw kunnen fabriceren. Exact in dezelfde vorm en met dezelfde kwaliteit. Wij werken met ervaren en vakkundige matrijzenmakers die hoogwaardige matrijzen op maat maken. Meer weten? De adviseurs van CKV Plastics vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over het belang van een goede matrijs.
 

Vraag meer informatie

Wilt u meer informatie over thermoplastisch elastomeren óf wilt u weten wat CKV Plastics voor u kan betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en kunnen u indien gewenst voorzien van een offerte op maat.

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.