Matrijzen voor kunststof spuitgieten

Wilt u producten laten maken met kunststof spuitgieten, bijvoorbeeld sleutelhangers, deurlagers, caps, doppen, waterkoppelingen, behuizingen voor verlichting of stoelpootjes? Tijdens het spuitgieten van deze producten is het gebruik van een matrijs onontbeerlijk. CKV Plastics, specialist in het kunststof spuitgieten van uiteenlopende producten, vertelt u meer over het belang van een goede matrijs.

CKV Plastics gebruikt hoogwaardige matrijzen

CKV Plastics is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het proces van kunststof spuitgieten. Wij kunnen vrijwel ieder product vervaardigen – ongeacht de vorm of de grootte van het product. Dit komt doordat wij werken met hoogwaardige matrijzen. Deze worden in het spuitgietproces als mal gebruikt, zodat wij producten honderden tot duizenden keren kunnen opnieuw kunnen fabriceren. Exact in dezelfde vorm en met dezelfde kwaliteit. 
 

Vakkundige matrijzenmakers

Het maken van een perfecte matrijs is dan ook van groot belang – ook al is het een ingewikkelde en prijzige stap in het proces. Bij CKV Plastics werken wij met vakkundige matrijzenmakers die zeer ervaren zijn in het maken van goede matrijs op maat. Bent u benieuwd wat de ontwikkelkosten van een matrijs zijn? De kosten hangen af van verschillende factoren, zoals het ontwerp van het uiteindelijke product, het productievolume en het materiaal van de matrijs. Neem contact met ons op en in een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indicatie van de matrijskosten.
 

Meer informatie over matrijzen

Wilt u meer informatie over matrijzen of over het spuitgieten van kunststof producten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van CKV Plastics. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het spuitgieten van thermoplastische materialen en kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden én de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.