Kunststof spuitgieten van maatwerk

Hoe vaak heeft u catalogusproducten besteld, maar bleken deze producten niet te voldoen aan uw eisen? Het is in deze gevallen verstandiger te kiezen voor een product op maat. Kies voor het vakmanschap en de expertise van CKV Plastics. Wij zijn al dertig jaar lang gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststof producten, zoals kunststof beschermdoppen en caps.

Wij maken hierbij gebruik van uiteenlopende kunststoffen, waaronder PS (polystyrene), ABS (acrylonitrile butadiene styrene), PC (polycarbonate) en PP (polypropene). Ieder spuitgietproject is een maatwerkproject: de vraag is iedere keer anders en wij leveren keer op keer unieke producten af. Elke toepassing vraagt om een specifieke oplossing. Bij grote aantallen kan het maatwerk spuitgieten ook nog eens financieel aantrekkelijk zijn.
 

Over spuitgietbedrijf CKV Plastics

CKV Plastics is specialist in het kunststof spuitgieten van producten voor zeer diverse branches. Zo werken wij onder andere voor sectoren zoals de automotive, verpakkingsindustrie, bouw, tuinbouw, interieurbouw, apparatenindustrie, verlichtingsindustrie, meubelindustrie en de olie en gas drilling. Wij zijn echter niet gebonden aan deze branches: wij kunnen vrijwel alle kunststof producten vervaardigen, ongeacht de branche of sector. Wij ontwikkelen producten van 0,5 tot 500 gram en met een sluitkracht van 250 tot 3.000 Kn.
 

Maatwerk dankzij matrijs

Een belangrijk onderdeel in het kunststof spuitgieten is het gebruik van de matrijs. De matrijs wordt op maat gemaakt en is afgestemd op uw behoeften en de eisen die u aan de uiteindelijke producten stelt. Bij CKV Plastics werken wij met vakkundige matrijzenmakers die zeer ervaren zijn in het maken van een goede matrijs. Met de matrijs kunnen wij producten honderden tot duizenden keren opnieuw fabriceren. Exact in dezelfde vorm en met dezelfde kwaliteit. Onze adviseurs lichten de eindeloze mogelijkheden van de matrijs graag aan u toe.
 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over het spuitgieten van thermoplastische materialen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met CKV Plastics. Onze adviseurs hebben veel kennis van thermoplastisch elastomeren en zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe. Desgewenst kunnen zij u ook voorzien van een offerte op maat, zodat u een indicatie van de kosten heeft.

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.