De kosten van spuitgieten

CKV Plastics is uw ideale en betrouwbare partner voor het spuitgieten van kunststof producten. Wij hebben in de afgelopen jaren uiteenlopende producten vervaardigd, zoals sleutelhangers, deurlagers, caps, doppen, waterkoppelingen, behuizingen, verlichtingsonderdelen, clips en stoelpootjes. Wij leveren deze en andere kunststof producten aan diverse branches, zoal automotive, verpakkingsindustrie, bouw, tuinbouw, interieurbouw, apparatenindustrie, verlichtingsindustrie, meubelindustrie en de olie en gas drilling.

Spuitgieten met uiteenlopende materialen

In de Brabantse plaats Sprundel (tussen Roosendaal en Breda) vindt u spuitgietbedrijf CKV Plastics. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van uiteenlopende thermoplastische kunststoffen. Denk hierbij aan de materialen ABS, TPV of PP. Bekijk hier een overzicht van de meestgebruikte kunststoffen: deze zijn in zeer diverse varianten leverbaar, zodat er altijd een materiaal is dat voldoet aan uw specifieke vraag of de specifieke producteisen.
 

Kosten van kunststof spuitgieten

Wilt u kunststof producten laten ontwikkelen, maar bent u benieuwd wat de kosten hiervan zijn? De prijs voor het spuitgieten van uw kunststof producten hangt af van diverse factoren, zoals de productgroottes, het gebruikte materiaal en de voudigheid van de matrijs, oftewel het aantal stuks dat in één keer gespoten kan worden. Een matrijs is duurder in aanschaf, maar deze verdient zich terug over de gemaakte aantallen. CKV Plastics zal in goed overleg met u kijken naar de beste keus wat betreft kosten en afschrijving.
 

Vraag meer informatie

Meer weten over het spuitgieten van kunststof producten? Of wilt u meer informatie over wat CKV Plastics voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze adviseurs zijn zeer ervaren in het spuitgietproces en zij kunnen u aanvullende informatie geven. Stel al uw vragen en indien gewenst kunnen onze adviseurs u voorzien van een kostenopgave op maat.

Meer dan dertig jaar ervaring

Al sinds 1983 is CKV Plastics de specialist in het spuitgieten van kunststof producten, zoals plastic beschermdoppen en kunststof shipping caps. Onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in om de meest uiteenlopende kunststof producten te vervaardigen.